sv
  • Holiday World

  • Sky drop

  • Holiday World

  • Holiday World

  • Holiday World

  • Holiday World

  • Holiday World

  • Arcade

Holiday World

Maspalomas kartaHoliday World i Maspalomas är Gran Canarias största tivolipark. Här erbjuds traditionella nöjen, som det 27 meter höga pariserhjulet, stora och små rutschkanor, karuseller, radiobilar och det 20 meter höga tornet Sky Drop.

De flesta aktiviteter vänder sig till barn upp till 10-12 år, men t.ex. tornet och den stora rutschkanan tilltalar alla åldersgrupper. Bland lokala gäster är särskilt tjurarna mycket populära. På dem tävlar den yngre publiken om vem som kan bli sittande längst. För de minsta finns det en utomhus lekplats med hoppborgar, klätterväggar och liknande, så Holiday World är definitivt också en hit för 6-10 åringarna.

Holiday World

Det finns även ett enormt inomhusområde. Här hittar man inte mindre än 16 bowlingbanor och en populär 4D biograf. Det finns även flera områden med spelmaskiner, flippermaskiner, biljard och airhockey. Och när hungern gör sig påmind kan man stilla den på någon av flertalet matställen, bland annat en ytterst populär kinesisk restaurang.

Holiday World

Det är dock inte bara underhållning. Holiday World har också ett fitnesscenter på hela 2 500 m2, vilket gör det till det största fitnesscentret på Gran Canarias södra kust. I anslutning till centret finns även ett wellnesscenter där man bland annat kan få massage m.m.

Holiday World bowling

Med Nomad Gastro Market erbjuder Holiday World till och med på Gran Canarias bästa street food. De 14 matbodarna säljer mat från världens alla hörn, t.ex. tapas, sushi, tacos, pizza, thailändska nudlar, hawaiianska poke bowls och klassiska hamburgare. Till efterrätt serveras churros, belgiska våfflor och många andra godsaker. Alla väljer sin egen favoritmat och njuter av den runt matbodarnas gemensamma bord.

Öppettiderna på Holiday World varierar beroende på om det gäller aktiviteterna, bowling, fitness eller barer och restauranger. Se de olika öppettiderna på den officiella hemsidan.

Vill du bo nära Holiday World och de andra attraktionerna i området finns det många familjevänliga hotell inom kort avstånd. Inte minst Tabaiba Princess med fyra stora simbassänger och många faciliteter för hela familjen, både barn och vuxna.

Karta över Holiday World
Holiday World ligger i nordöstra Maspalomas. Det är enkelt att hitta hit då stället ligger precis intill huvudväg GC-500. Du kan parkera hyrbilen på parkeringsplatsen som ses till höger på kartan. Oavsett om du bor i Maspalomas, Playa del Inglés eller Meloneras så kostar en taxi till Holiday World inte skjortan.