sv
Bahia Feliz

Bahia Feliz

Bahia Feliz kartaSemesterorten Bahia Feliz ligger ca 7 kilometer nordost om Playa den Inglés. Det är en liten semesterort, som bjuder på fina omgivningar och en mycket avslappnande och mysig atmosfär.

Stranden i Bahia Feliz
Stranden i Bahia Feliz är mest av allt egentligen en stenstrand, även om det förekommer mindre partier med sand. I vattnet är det också mycket stenigt, och vattnet blir ganska snabbt djupt. Därmed är stranden inte barnvänlig alls, i synnerhet inte för små barn.

Framför hotellen Blue Orquidea och Hotel Tres Vidas är det ett mycket fint område med gyllene sand, där det är möjligt att hyra solsängar och parasoller. Ett fint område för de som gärna vill ha omväxling från livet omkring swimmingpoolen, men badar gör man dock fortfarande vid stenstranden.

Bahia Feliz strand

Det ligger en windsurfingskola på stranden i Bahia Feliz. Den är välplacerad här, eftersom det ofta är ganska blåsigt på stranden och ut med kusten.

Bahia Feliz restaurang

Restauranger och nattliv
I Bahia Feliz centrum hittar man flera mysiga restauranger och trottoarkaféer. Där ligger även ett litet centrum i byn, med några få restauranger och barer.

Bahia Feliz center

Kvälls- och nattlivet baseras i stort sett på hotellens egen underhållning, men de som vill ha mer, kan ta en taxi till Playa del Inglés. Här finns barer, diskotek och nattklubbar för allas smaker.

Bahia Feliz Gran Canaria

Aktiviteter och sevärdheter
Det finns inte många aktiviteter i själva Bahia Feliz, men det är just därför som denna semesterort lämpar sig för en lugn och fridfull solsemester. Det finns dock ett undantag, nämligen Garbo’s Dinner Show, som faktiskt är Gran Canarias största show i sin art. Här serveras en tre rätters meny, som sedan följs upp av show, dans och sång.

Garbo Bahia Feliz

Från Bahia Feliz är det dock inte särskilt långt till många av Gran Canarias största turistattraktioner. Några få kilometer bort ligger westernbyn Sioux City, som har varit kuliss för många klassiska westernfilmer. Inom 20 kilometer ligger många andra attraktioner för hela familjen, t.ex. Holiday World, Aqualand Maspalomas och den mycket populära djurparken Palmitos Park.

Apollo: Prisvärda vinterresor - de bästa hotellerbjudandena.

Vår video från Bahia Feliz

Karta över Bahia Feliz